Jubileumweekend

27 t/m 29 januari 2023
Heikneuters en Heikneuterinnen,
We hebben er 66 jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zo ver.
Carnavalsverenging de Heikneuters bestaat 66 jaar!

Ooit begonnen tijdens een spontaan tot stand gekomen gekostumeerd feestje in Café Wim Thissen, vlakbij de kerk. Inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met als nieuw hoogtepunt het 66-jarig jubileum, wat we gaan vieren op het Raadhuisplein, vlakbij de kerk. In het weekend van 27 t/m 29 januari 2023 wordt het Raadhuisplein in Mook omgetoverd tot feestpaleis, met een programma voor jong en oud.

Vrijdag 27 januari
Op vrijdagavond trappen we het weekend af met een avond voor de jeugdigen onder ons, want de jeugd heeft de toekomst.

Zaterdag
Nadat de jeugd is uitgefeest gaan we op zaterdagmiddag verder met een programma voor de wat meer ervaren carnavalisten onder ons. Als de avond valt mogen de dansschoenen weer uit het vet worden gehaald voor een spetterende feestavond.

Zondag
De laatste dag van het jubileumweekend begint ’s middags met een gezellige receptie, bij uitstek de gelegenheid om onder het genot van een drankje eens bij te praten met elkaar. Na de receptie maken we er voor de laatste keer dit weekend nog een mooi feestje van. De artiesten voor dit weekend houden we nog even geheim, maar blijf deze pagina volgen voor meer updates, winacties en verdere informatie.

Binnenkort meer...